Our new website is live!

https://www.hancockwildlife.org

The New Forum is also live -
please join us!


 Forum Index > Welcome to the Forum! > Technical Help
 Apple User Support
 |  Printable Version
By: jkr (offline) on Saturday, August 04 2012 @ 09:06 AM EDT  
jkr

I am still running Adobe Flash version 10 because I haven't heard anything more about whether or not the problem was fixed. I have been getting occasional pop-up's that tell me to install the newer version but I ignore them for now.


~Judy~


Forum

Status: offline

Registered: 08/11/06
Posts: 16053
Beautiful B.C.

Profile Email   PM
   
By: mollykatesmom (offline) on Saturday, August 04 2012 @ 10:19 AM EDT  
mollykatesmom

Thank you so much for the response. I just upgraded to Mountain Lion. Going to try the upgrade when the cams start working and see what happens. May have to go backwards again. Thanks! I will let you know if it works.


Forum

Status: offline

Registered: 04/15/12
Posts: 54

Profile Email   PM
   
By: jkr (offline) on Saturday, August 04 2012 @ 10:56 AM EDT  
jkr

Brave soul you are. I haven't installed the Mountain Lion update yet --- How are you liking it ?


~Judy~


Forum

Status: offline

Registered: 08/11/06
Posts: 16053
Beautiful B.C.

Profile Email   PM
   
By: aceaw (offline) on Sunday, April 07 2013 @ 02:18 PM EDT  
aceaw

I have left messages here but don't see any answers. What am I doing wrong? I have use an iMac.


Forum

Status: offline

Registered: 04/18/10
Posts: 9

Profile Email   PM
   
By: aceaw (offline) on Sunday, April 07 2013 @ 02:19 PM EDT  
aceaw

I have left messages here but don't see any answers. What am I doing wrong? I have use an iMac.


Forum

Status: offline

Registered: 04/18/10
Posts: 9

Profile Email   PM
   
By: Marg (offline) on Sunday, April 07 2013 @ 02:36 PM EDT  
Marg

Sorry, what is your question aceaw?
Maybe I can answer it or somebody may be able to?

Marg


aka sunshinecoast member since Aug22/06


Content Provider
[url=http://www.hancockwildlife.org/forum/viewtopic.php?topic=482309#482309


Forum

Status: offline

Registered: 02/19/07
Posts: 5511
Davis Bay, BC

Profile Email   PM
   
By: aceaw (offline) on Sunday, April 07 2013 @ 02:57 PM EDT  
aceaw

I'm having problems knowing how to get round this site - was not a problem last yr. I have questions re frozen cameras [W/Rock] and don't know where to go to get any replies to my queries. Re cams I keep getting "netconnection rejected" I also want to be able to post comments in the discussion page re eagles/nests but can't seem to find where to post. I do have a" post reply" on one page somewhere - forget where - at bottom right hand corner but if I'm asking a question re how to get round and re frozen camera is that posting a reply? and where will I get someones reply if there is a reply? Gosh this note sounds confusing. Hope someone can made sense of it.
Thanks anyway
aceaw


Forum

Status: offline

Registered: 04/18/10
Posts: 9

Profile Email   PM
   
By: gd (offline) on Sunday, April 07 2013 @ 03:07 PM EDT  
gd

"I also want to be able to post comments in the discussion page re eagles/nests but can't seem to find where to post. I do have a" post reply" on one page somewhere - forget where - at bottom right hand corner but if I'm asking a question re how to get round and re frozen camera is that posting a reply? "
Hi acew: yes, that is correct hitting post reply in bottom right corner is posting a comment or an observation. I'll read the read of your question but I'm not sure If I can answer the problem with the freezing cams.


Forum

Status: offline

Registered: 04/10/11
Posts: 4282
Vancouver BC

Profile Email   PM
   



 All times are EST. The time is now 05:59 AM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Able to Post 
HTML Allowed 
Censored Content 

?

Please Donate

Please Donate!

Current & Ongoing Promotions

 

 

 

 

 

 

My Account





Sign up as a New User
Lost your password?