Our new website is live!

https://www.hancockwildlife.org

The New Forum is also live -
please join us!


 Forum Index > Welcome to the Forum! > Technical Help
 PC Windows Users Support
 |  Printable Version
By: nightowl (offline) on Sunday, April 22 2012 @ 01:49 AM EDT  
nightowl

I'm posting gemini2kds post here from Hornby...

GG it could a compatable issue im a pc user vista and use adobe flash player and I also have mozilla firefox I cannot get either chat or picture awhile back I checked on chat to see who was still there chatting and I could see but now I cant also I cannot see all the photos on forum none of decorah but I can see guys photos from Haida Gwaii but not from white rock.



My first thought was maybe a defrag would help since they could see pictures in the forum before, but not now?

Any help would be appreciated.


member since May 9, 2006


Forum

Status: offline

Registered: 08/18/06
Posts: 20013
St. Louis, Mo. USA

Profile     PM
   
By: nightowl (offline) on Monday, April 23 2012 @ 11:03 PM EDT  
nightowl

I don't know what just happened, but I had Hornby up and the screen went black. When I refreshed, I got 'missing plug in' on both the cam and chat, so I tried the Cornell Red-tailed Hawk cam...same thing 'missing plug in'.

I haven't touched a thing on this computer, so I'm at a complete loss as to what plug in is missing. Puzzled

ETA...

This is what I'm getting when I try Facebook, Hornby cam...anything with pictures...

Click on image to download

I'm shutting down and see what happens.


member since May 9, 2006


Forum

Status: offline

Registered: 08/18/06
Posts: 20013
St. Louis, Mo. USA

Profile     PM
   
By: JudyB (offline) on Monday, April 23 2012 @ 11:13 PM EDT  
JudyB

Have you tried rebooting the computer? Which browser are you using?

I just checked Hornby using Firefox and it was fine. I did do an update to Flash today - don't know if that was relevant (and still needed to click the square in the corner to see our cams, but haven't done a reboot yet).


Added -
Do you have another browser you could try? I don't use Chrome, so am not good at suggestions for it.

Forum

Status: offline

Registered: 07/12/06
Posts: 27335
Midcoast Maine, USA

Profile Email Website PM
   
By: nightowl (offline) on Monday, April 23 2012 @ 11:28 PM EDT  
nightowl

Thanks for the help, Judy! I rebooted and everything seems fine now. fingers crossed Everything is back the way it was. Darn computers are a mystery to me.

I'm using Google Chrome, and till now it hasn't given me any problems...till now. I do have IE (forgot which version, but the latest...and it's s-l-o-w) and Firefox downloaded.


member since May 9, 2006


Forum

Status: offline

Registered: 08/18/06
Posts: 20013
St. Louis, Mo. USA

Profile     PM
   
By: Marg (offline) on Monday, April 23 2012 @ 11:57 PM EDT  
Marg

Nightowl, I've had a similar thing happen to me - computers. I usually log off restart and then seems to be o.k.:dunno:Puzzled:hello:


aka sunshinecoast member since Aug22/06


Content Provider
[url=http://www.hancockwildlife.org/forum/viewtopic.php?topic=482309#482309


Forum

Status: offline

Registered: 02/19/07
Posts: 5511
Davis Bay, BC

Profile Email   PM
   
By: nightowl (offline) on Tuesday, April 24 2012 @ 12:04 AM EDT  
nightowl

Thanks Marg! I'm thinking Google Chrome had a bit of a hissy fit, and needed a time out. LOL

It's all fine now and everything is working again. Go figure.


member since May 9, 2006


Forum

Status: offline

Registered: 08/18/06
Posts: 20013
St. Louis, Mo. USA

Profile     PM
   
By: terrytvgal (offline) on Saturday, April 28 2012 @ 07:18 PM EDT  
terrytvgal

Help... I am getting pretty desperate to try and get this old clunker PC working better (XP Pro; IE8) My service provider offers an anti-viral package (McAffee) which I am told is uses more room than the previous anti-viral they used... ANY WAY It has a 'clean up' program that it says could make my PC faster. I have included a s'cap of what it says below... I'm dying to try it but I'm afraid in case it somehow could make my situation worse... any feedback to help me understand what to expect if I use this would be a great help. Thanks!!


Click on image to download


I came for the eagles, and stayed for the friends I made

Terry, Coquitlam BC


Forum

Status: offline

Registered: 08/13/06
Posts: 13479
Coquitlam, BC

Profile     PM
   
By: JudyB (offline) on Sunday, April 29 2012 @ 01:02 AM EDT  
JudyB

I'm not sure what to suggest, Terry. My guess is that Shaw Cable has tested it and it won't hurt - but I don't know if it will help. It might - if your computer has gotten a lot slower recently, there might be something here that would help. But I don't know of any way to tell without running it.

:dunno:

Forum

Status: offline

Registered: 07/12/06
Posts: 27335
Midcoast Maine, USA

Profile Email Website PM
   



 All times are EDT. The time is now 09:37 AM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Able to Post 
HTML Allowed 
Censored Content 

?

Please Donate

Please Donate!

Current & Ongoing Promotions

 

 

 

 

 

 

My Account





Sign up as a New User
Lost your password?