Our new website is live!

https://www.hancockwildlife.org

The New Forum is also live -
please join us!


 Forum Index > Welcome to the Forum! > Technical Help
 Report Cams Down and Forum Errors
 |  Printable Version
By: nightowl (offline) on Monday, March 14 2011 @ 12:16 AM EDT  
nightowl

I just tried Darlene, and I can't get it to come up either. Sad

ETA...

Both Delta OWL cams are down.


member since May 9, 2006


Forum

Status: offline

Registered: 08/18/06
Posts: 20013
St. Louis, Mo. USA

Profile     PM
   
By: richardpitt (offline) on Monday, March 14 2011 @ 12:23 AM EDT  
richardpitt

working for me

richard


Executive Director:
Taking HWF to the next level

Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 10/01/05
Posts: 643
Pitt Meadows BC -
40k from Vancouver

Profile Email Website PM
   
By: nightowl (offline) on Monday, March 14 2011 @ 12:33 AM EDT  
nightowl

That's weird Richard...this is what I'm getting from the WE site. I'll try the HWF and see whats happening there.

Click on image to download

ETA...

I'm getting the same thing on the HWF cam page. :dunno:


member since May 9, 2006


Forum

Status: offline

Registered: 08/18/06
Posts: 20013
St. Louis, Mo. USA

Profile     PM
   
By: richardpitt (offline) on Monday, March 14 2011 @ 12:36 AM EDT  
richardpitt

oops - was looking at Delta 2 Sad

We had a lightning storm go through here not long ago - they may have lost power.

I can't get the servers

richard


Executive Director:
Taking HWF to the next level

Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 10/01/05
Posts: 643
Pitt Meadows BC -
40k from Vancouver

Profile Email Website PM
   
By: nightowl (offline) on Monday, March 14 2011 @ 12:44 AM EDT  
nightowl

Thanks Richard! At least I know I'm not losing my mind. Maybe they'll be up in the morning.

It is easy to get both Delta nests confused, isn't it?


member since May 9, 2006


Forum

Status: offline

Registered: 08/18/06
Posts: 20013
St. Louis, Mo. USA

Profile     PM
   
By: JudyB (offline) on Monday, March 14 2011 @ 06:53 AM EDT  
JudyB

Power must be back - I was able to restart the Delta OWL encoders so both are now streaming.

Forum

Status: offline

Registered: 07/12/06
Posts: 27335
Midcoast Maine, USA

Profile Email Website PM
   
By: sandra gee (offline) on Monday, March 14 2011 @ 06:41 PM EDT  
sandra gee

3:36pm
Could someone please tell my why this happens sometimes....
When it happens all the lines merrily dance together Rant:.

Click on image to download

It happens when clicking on "forum index", thank you.


Sandra, Nanaimo BC
Member since Spring, 2006
"Life is what happens when you're busy making other plans"
Song for Sean, John Lennon


Forum

Status: offline

Registered: 07/28/06
Posts: 3327
Nanaimo, B.C. Canada

Profile Email   PM
   
By: richardpitt (offline) on Monday, March 14 2011 @ 06:52 PM EDT  
richardpitt

Somewhere in all the files that have to be sent to your browser to set up the page, you've missed one - it happens to many (me included) but I have not found any specific problem on the machine that might cause it. It is likely a network problem between you and the machine - something is busy or got missed.

Look up "bufferbloat" on Google - that's a tech problem I'm involved in that is just being seen by the net bigwigs as a possible cause of all manner of ills on the net.

richard


Executive Director:
Taking HWF to the next level

Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 10/01/05
Posts: 643
Pitt Meadows BC -
40k from Vancouver

Profile Email Website PM
   



 All times are EDT. The time is now 01:35 PM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Able to Post 
HTML Allowed 
Censored Content 

?

Please Donate

Please Donate!

Current & Ongoing Promotions

 

 

 

 

 

 

My Account





Sign up as a New User
Lost your password?