Our new website is live!

https://www.hancockwildlife.org

The New Forum is also live -
please join us!


 Forum Index > Welcome to the Forum! > Technical Help
 Report Cams Down and Forum Errors
 |  Printable Version
By: terrytvgal (offline) on Sunday, February 06 2011 @ 06:38 PM EST  
terrytvgal

Quote by: nightowl

I've been posting most of the day in Hornby with no trouble, except the normal slowness. I tried to post again and got this.



Notice the URL at the top says hancockwildlife.org.

When I finally got HWF back, and tried to post again, I got that entire page of text (gobbledy gook) for the second time today.



I just hit refresh if I get the gobbledy gook page and all reloads properly.


I came for the eagles, and stayed for the friends I made

Terry, Coquitlam BC


Forum

Status: offline

Registered: 08/13/06
Posts: 13479
Coquitlam, BC

Profile     PM
   
By: nightowl (offline) on Sunday, February 06 2011 @ 07:12 PM EST  
nightowl

Thanks for the explanation, Richard. Grin It just seem this is the only site I have so much trouble with, but I do understand an extra expense not being feasible. Hopefully things can get worked out soon.

Thank you too, Terry. Grin That's what I do too. It's just that I feel that's an unneccesary extra step I have to take with this site. Oh well, like I stated to Richard, hopefully, it will soon be a distant memory.


member since May 9, 2006


Forum

Status: offline

Registered: 08/18/06
Posts: 20013
St. Louis, Mo. USA

Profile     PM
   
By: Nic (offline) on Wednesday, February 09 2011 @ 01:49 PM EST  
Nic

The Chehalis rive cam seems like it is down again. It was down for two days, then I could see it this morning for a couple hours. Now all I get is a message "Buffering stream. Waiting for buffer to fill", it loads the advertisement but not the stream. Let me know if you need more info.


Forum

Status: offline

Registered: 02/09/11
Posts: 35

Profile Email   PM
   
By: richardpitt (offline) on Wednesday, February 09 2011 @ 02:22 PM EST  
richardpitt

Have restarted the encoder - should come up now

richard


Executive Director:
Taking HWF to the next level

Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 10/01/05
Posts: 643
Pitt Meadows BC -
40k from Vancouver

Profile Email Website PM
   
By: Nic (offline) on Wednesday, February 09 2011 @ 02:28 PM EST  
Nic

Wow that was quick, it is back up now.


Thanks!


Forum

Status: offline

Registered: 02/09/11
Posts: 35

Profile Email   PM
   
By: Pat B (offline) on Friday, February 11 2011 @ 01:57 PM EST  
Pat B

2nd Feb 11
10:55 am
All the HWF cams are just a blank white screen!!
I can get other cams - it's just the HWF ones.

ETA
Ah - I can't get WE TV either



Forum

Status: offline

Registered: 04/13/07
Posts: 7965
Plymouth, England

Profile     PM
   
By: jkr (offline) on Friday, February 11 2011 @ 02:22 PM EST  
jkr

11:21 a.m.
They are all working at this end Pat.
I did lose the internet about a half hour ago but it was running again a few minutes later.


~Judy~


Forum

Status: offline

Registered: 08/11/06
Posts: 16053
Beautiful B.C.

Profile Email   PM
   
By: Pat B (offline) on Friday, February 11 2011 @ 06:15 PM EST  
Pat B

Quote by: jkr

11:21 a.m.
They are all working at this end Pat.
I did lose the internet about a half hour ago but it was running again a few minutes later.



I still have a white space where the cam link ought to be - even WE TV are down!
I can't watch any HWF cam - everything else is OK!
Click on image to download

All is well - I rebooted Grin



Forum

Status: offline

Registered: 04/13/07
Posts: 7965
Plymouth, England

Profile     PM
   



 All times are EDT. The time is now 09:34 PM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Able to Post 
HTML Allowed 
Censored Content 

?

Please Donate

Please Donate!

Current & Ongoing Promotions

 

 

 

 

 

 

My Account





Sign up as a New User
Lost your password?