Our new website is live!

https://www.hancockwildlife.org

The New Forum is also live -
please join us!


 Forum Index > Hancock Live Web Cameras > Harrison Mills Bald Eagle Nest
 Harrison Mills 2013 Observations/Discussion
 |  Printable Version
By: MaryF (offline) on Tuesday, October 30 2012 @ 08:39 PM EDT  
MaryF

Bev and Terry------I found that I had the same problem with the E4K cam last year. I would click on the arrow to start the cam and I would get about 1 second of streaming and then it would freeze. I fooled around with it and found that after it freezes, if I click on pause and then on play it starts again and keeps on going. I had to do this here on this cam today and it worked!! It might or might not be your problem too....it's worth giving it a try. Left thumb up



Forum

Status: offline

Registered: 07/12/06
Posts: 12279
San Antonio, TX

Profile Email   PM
   
By: IrishEyes (offline) on Tuesday, October 30 2012 @ 08:43 PM EDT  
IrishEyes

Quote by: MaryF

Bev and Terry------I found that I had the same problem with the E4K cam last year. I would click on the arrow to start the cam and I would get about 1 second of streaming and then it would freeze. I fooled around with it and found that after it freezes, if I click on pause and then on play it starts again and keeps on going. I had to do this here on this cam today and it worked!! It might or might not be your problem too....it's worth giving it a try. Left thumb up



Thank you Mary... I tried that.. still no luck.... i will try again tomorrow......hug


Helpful Hints Be respectful ..Bev !


Forum

Status: offline

Registered: 08/04/09
Posts: 142875
Nova Scotia,Canada.

Profile     PM
   
By: Daybreak (offline) on Wednesday, October 31 2012 @ 08:29 AM EDT  
Daybreak

:hello: Good Morning,
Raining and windy out here in the valley this morning.
Click on image to download
Couldn't get onto the South PTZ cam


Forum

Status: offline

Registered: 01/14/10
Posts: 2008

Profile     PM
   
By: JudyB (offline) on Wednesday, October 31 2012 @ 08:34 AM EDT  
JudyB

Good morning, Dawn :hello:

Hmm - they both came up for me. I did get a black screen for the South cam until I clicked the Live Stream link in the corner, but then it started. It looks as if there's a drop of water shimmering on the lens - so I can tell it is streaming. I do hope that they're not going to be this quirky all season - and am hoping that it's a matter of some additional fine tuning. We did want to get them online as soon as possible so folks can watch the eagles gathering. Smile

Forum

Status: offline

Registered: 07/12/06
Posts: 27335
Midcoast Maine, USA

Profile Email Website PM
   
By: Marg (offline) on Wednesday, October 31 2012 @ 09:17 AM EDT  
Marg

Good morning Dawn and Judy. I'd like to thank everyone involved for getting the cams installed!Clapping
I can only get one cam up - I can only get the North cam up have tried a few times but the South cam says it's rejected....


aka sunshinecoast member since Aug22/06


Content Provider
[url=http://www.hancockwildlife.org/forum/viewtopic.php?topic=482309#482309


Forum

Status: offline

Registered: 02/19/07
Posts: 5511
Davis Bay, BC

Profile Email   PM
   
By: JudyB (offline) on Wednesday, October 31 2012 @ 09:27 AM EDT  
JudyB

Thanks for checking, Marg. I still have both streaming, but am guessing if I closed them I wouldn't be able to connect again. I'll send an email to Ken.

Forum

Status: offline

Registered: 07/12/06
Posts: 27335
Midcoast Maine, USA

Profile Email Website PM
   
By: jkr (offline) on Wednesday, October 31 2012 @ 10:21 AM EDT  
jkr

I haven't had any luck with the cams either this morning. First try, neither one came up --"netconnection rejected".
Second try, both came up but both froze within a minute or two with the same "netconnection rejected" message.
There is definitely something not working properly.


~Judy~


Forum

Status: offline

Registered: 08/11/06
Posts: 16053
Beautiful B.C.

Profile Email   PM
   
By: Marg (offline) on Wednesday, October 31 2012 @ 10:33 AM EDT  
Marg

These 2 cams are intermittent with me I got one up but not the other one when I refreshed the page and clicked in I got the opposite one up and the other one showed the rejected message?? I won't try again until later.Sad


aka sunshinecoast member since Aug22/06


Content Provider
[url=http://www.hancockwildlife.org/forum/viewtopic.php?topic=482309#482309


Forum

Status: offline

Registered: 02/19/07
Posts: 5511
Davis Bay, BC

Profile Email   PM
   



 All times are EST. The time is now 03:39 AM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Able to Post 
HTML Allowed 
Censored Content 

?

Please Donate

Please Donate!

Current & Ongoing Promotions

 

 

 

 

 

 

My Account





Sign up as a New User
Lost your password?